Geeft u binnenkort het ja-woord?

Met passie

Met passie

Voor elke bruid

Voor elke bruid

Verschillende stijlen

Verschillende stijlen

Trends

Wat betreft de trends voor de collectie bruidsjaponnen in 2021-22:

In  alle collecties zien we een prachtige stylen die lonken naar de jaren 60-70 een mix van Bohemian en romantiek hiermee kun je veel kanten op.

De collecties bruidsjaponnen 2021/22 laten satijnen bruidsjaponnen in eenvoudige snit zien maar ook romantische tule grote extremen gecombineerd met prachtig kant. Mooie zachte blush en zandachtige kleuraccenten,  en nieuwe fantastische stoffen met glans effecten.

Japonnen met lange wijd uitlopende mouwen en fraaie rug decolete!

Natuurlijk hebben wij weer prachtige vintagelook/Bohemianstyle japonnen ingekocht van prachtig kant en soepel vallende stoffen. Maar ook de hoeden die bij deze stijl prachtig staan komen terug in de winkel.

Hou je van glinsterende rokken met een mooie en vrolijk bling bling gehalte? Ook hierin heeft Lovely Lady fantastische japonnen gecombineerd met tule of met voile!

Tevens heeft Lovely Lady een aantal japonnen van prachtig voile, crepe en satijn ingekocht, klassiek maar door kanten accenten toch ook weer speels, in de strakke variant maar ook de los vallende japonnen zijn in onze collectie aanwezig.

Omdat wij geven om onze aarde en de mensen die daarop wonen zijn wij blij verrast met de WeDoEco lijn van White One (Pronovias) en hebben deze lijn dan ook direct opgenomen in onze colectie. Wij hopen dat de duurzame bruidsjapon een vaste plaats gaat innemen in onze branche. De bruidsjaponnen zijn prachtig afgewerkt zoals wij gewend zijn van het gerenommeerde merk Pronovias. Natuurlijk letten wij ook op de prijs en vallen deze ECO bruidsjaponnen binnen het gestelde maximum budget (€2000,--)van Lovely Lady.

Tevens hebben wij gemerkt dat er een speciale aandacht is voor de Bride with curves! Wij vinden het dan ook ontzettend leuk en  fijn dat ook Lovely Lady een mooie plus+ collectie  trendy bruidsjaponnen in haar collectie heeft opgenomen en hiermee onze collectie compleet heeft gemaakt. 

Iedere as bruid zal met deze trends DE DROOMJAPON vinden die bij haar persoonlijkheid past.

Laat je op onze site inspireren door de nieuwste collecties. Wij staan klaar om je deze prachtige bruidsjaponnen uit onze collectie te laten passen. Maak een afspraak en ervaar de warmte en persoonlijke sfeer bij Lovely Lady!

Onze ervaren stylisten staan vol passie en  enthousiasme voor je klaar om je te begeleiden in deze bijzondere zoektocht.

Dus wees welkom en geniet vooral van deze bijzondere voorbereidings tijd waar al onze aandacht uitgaat naar jouw zoektocht en om jou te laten schitteren en stralen.